En vecka kvar i paradiset

 
 
 
 
Hej på er..
Då är vi tillbaka efter 3 dagar på Koh Talu - kommer skriva ett eget inlägg om den lilla resan - kan säga att det är skönt att vara tillbaka "hemma".. haha Idag är det precis 7 dagar kvar i Huay Yang, sen har vi 2 heldagar i Bangkok innan Thai Airways ska ta oss hem till Svedala.. Känns helt okej att åka hem, två månader var alldeles lagom tid hemifrån, hade inte velat vara borta längre.. 
 
Vi har fortfarande strul med internet och pratade precis med föreståndarinnan här på Villa Waree och hon sa att det kan ta 1 vecka till innan internet fungerar. Detta innebär alltså att vi inte kommer har nåt WIFI i huset innan vi åker hem. Lite jobbigt för Svante kan inte kolla på datorn MEN som tur är har vi 3 st filmer som han kan kolla på på DVD:n. Sitter just nu i receptionen och bloggar, vilket fungerar alldeles utmärkt men är lite mer meckigt bara, har faktiskt laddat ner alla våra kort på datorn så kommer en kavalkad av bilder nedan.
 
 
 
 
Vädret ska vara sådär nu den sista veckan men det gör faktiskt inte så mycket, men hade vart skönt med lite sol så man kan bättra på sin bränna lite extra innan hemresan.. ;) Men som sagt, gör inget att det är molnigt för nu börjar det bli riktigt varmt härnere, så en heldag med strålande sol innebär ganska mycket inomhustid för barnen, för att hellt enkelt komma undan värmen. 
 
Idag ska vi åka till andra sidan motorvägen för att gå på en lite större marknad, dock är det mest frukt och mat man säljer, inte nåt krimskrams som det är på turistorterna. Men vi behöver fylla på med just frukt så passar perfekt med en eftermiddagsutflykt, dessutom finns det liite leksaker så Svante kan få köpa en ny bil (som att han inte redan har massor.. haha).. 
 
Nog tjatat om vårt liv härnere, kan ni inte lämna en kommentar om livet hemma, väder, planer för helgen eller nåt annat kul som vi kan få läsa.. :)
 
Kramar från paradiset 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Gud va härligt ni ser ut att ha. Det är så roligt att läsa din blogg. Här hemma i dalarna börjar våren komma. Vårsolen värmer skönt när man är ute. Vi har dock inte varit ute sen i måndags. Vi ligger inne på förlossningen i Falun. Började med igångsättning i måndags men fortfarande ingen bebis. Nu är kl 5 på onsdag morron och sammandragningar har avtagit. Så nu vet jag inte vad dom ska hitta på. Lilltösen börjar bli för stor, därför vill dom plocka ut henne 3v för tidigt.
Så nu vet du hur roligt vi har det i dalarna.
Njut nu sista veckan i paradiset. Jag är sjukt imponerad av er som gjort en sån resa med små barn.
Puss och kram / pillanc

Kommentera här: