Härliga dagar i Huay Yang

 
 
 
Godmorgon..
Här har den lilla herren bestämt sig för att ca 05,00 är det morgon - VARJE DAG.. haha Brukar vara Axel som går upp då jag tar nätterna (som förövrigt nu bara är 1 matning) men idag gick jag upp så han får sova lite.. Just nu sitter vi på verandan, har sett solen gå upp och ska strax förbereda frukost till hela sällskapet, bananpannkaka som serveras med en klick naturell yougurt och färsk mango.. 
 
Bilderna ovan är från igår då vi var på Kais några timmar, började med en lunch, det är min magiskt goda papayasallad med kyckling som ni ser på bild. Sen badade och solade vi några timmar medans Svante lekte med en kompis som tyvärr åker hem idag men så är det, då får man hitta en ny kompis helt enkelt.. :) Aston brukar ha svårt att sova på stranden, blir lite för varmt i vagnen men igår sov han lite mer än 1 timme, såå himla skönt för oss, då hann vi koppla av till 100%.. Kan inte säga annat än att vi har det galet bra och varje dag är en ny härlg dag i paradiset!! 
 
Redan tisdag, vilket innebär 3 veckor kvar i Huay Yang innan vi åker till Bangkok 1 natt innan hemfärd tillbaka till Svedala, vilket jag tror kommer kännas helt ok, två månader är ganska lång tid att vara borta och nu börjar man sakna nära och kära litegrann,, Idag har vi städning mellan 15-17 så då behöver vi hålla oss borta, blir till att åka till stranden efter lunch, blir för många timmar annars - man orkar inte med värmen och sanden hur många timmar som helst.. haha
 
Ha nu en härlig tisdag för det ska vi - nu frukosttajm.. :)
Kramar från oss alla

Kommentera här: