Underbara lördag

Hej på er..
Lördag eftermiddag i paradiset och vi är hemma efter några timmar på stranden, idag var vi på Kais - glömde dock ta bilder men återkommer med en recension även av detta ställe.. Aston sover och Svante kollar på Bolibompa på Svt Play..
 
Svante har lekt med sina kompisar Charlie och Mira på stranden- tyvärr åker båda hem imorgon respektive tisdag men så är det när man är iväg, avsked var och varannan dag.. Dock har vi några andra vänner kvar tills nästa söndag plus att om några timmar kommer Helena och Jakob, som vi längtar.. De sitter just nu i taxin på väg hit, tar ju ca 5 timmar från flygplatsen så hoppas de kan sova några timmar.. 
 
Hela 8 månader har denna goding förgyllt vårt liv.. 
Från fredagens femkamp på föris - han var sådär munter.. haha
Utsikt från gårdagens middag på Patty Bank - även kallad kebaben av oss.. (har skrivit om den innan tror jag, ett av våra favvohak, ligger dessutom så otroligt vackert vid havet)
Bloggerskan själv som just nu mår sådär löjligt bra - livet leker och jag är SÅÅ glad att vi tog oss iväg, som jag skrivit några gånger nu men det är verkligen sant..
 
Svante har antagligen fått öroninflammation, dock en ganska lindrig variant men vi var till Pharmacy och där fick vi örondroppar som ska hjälpa.. Är dock inte helt säker på att det är inflammation, kan även vara en vaxpropp men verkar som dessa proppar fixar båda delarna.. haha
Vi har även vart iväg och hämtat en moped till Helena och Jakob, en vanlig utan sidovagn - så Axel har åkt iväg en sväng på en tur, antar att det är lite roligare att köra en vanlig moppe.. ;)
 
Nej nu ska jag ta ett glas vitt och plocka undan lite härhemma och lyssna på min ljudbok.
Ha en riktigt bra lördag så hörs vi..
Kramar från oss..

Kommentera här: