Fjärde veckan i paradiset

Hej hallå på er,
 
Dagsfärsk bild efter dagens Core/Mobilitetspass med denna grymma tjej - Carola som driver crfitness.se i Eskilstuna. Men just nu i några månader är hon i byn och hjälper oss alla att bli rörligare och starkare.. Dessutom bor vi på samma område och har barn i samma ålder så blir massa lek och stoj, middagar m.m utöver träningen.. Älskart..
 
Nu var det över en vecka sedan jag skrev men nu äntligen ska jag uppdatera er alla om hur vi mår, vad som hänt, livet i byn m.m. Kan börja med att säga att OM ni har möjlighet att göra en lite längre resa utanför hotellen, utanför de största turiställena så tveka inte en enda sekund utan åk iväg. Sådan ynnest att få vara med familjen, varva ner, träna, läsa, träffa nya bekantskaper och investera i sig själv och livet.
 
Familjens solstråle som 99% av tiden är glad, lättsam och såklart lite trotsig - hör till när man är 3 år.. Fina älskade Aston, tänk vilket äventyr du år vara med om, du klarar det galant..
 
Underbara Svante som är lite mer introvärt, funderar och svårflörtad, men som ger oss så mycket kärlek, som är rolig, världens bästa storebror och älskar att sporta. Just nu kämpar han återigen med sjukdom, ett öra som strular och just nu är infekterat - pencillin och efter detta blir det fetvadd i örat innan bad. Vi älskar dig vår kärleksfulla fina Svante..
 
Förra veckan började med sjukdomar (eller S gick i skolan på månfdagen) då jag blev magsjuk akut på måndagskvällen, sedan kräktes Svante på tisdagsmorgonen, som tur var endast 1 gång och sedan åt han som vanligt dirkt efter. För mig tog det hela tisdag och onsdag att återhämta mig, hellt slut av kräkningarna och värmen gör inte det bättre.. haha Aston fick oxå hålla dig hemma då hans prickar var precis överallt måndag och tisdag, onsdag var han hemma så inte han bar på någon magsjuka och smittade hela skolan.
 
I torsdags var vi äntligen friska, barnen kunde gå till skolan/föris, vi var med på morgonsamligen och fick se ett gäng avtackningar, var med på en lek och sedan titta på när alla kids dansade så fint för oss. Som vanligt avslutas det med gemensam fika för föräldrarna medans barnen påbörjar sin arbetsdag. Ypperligt tillfälle att lära känna varandra, utbyta utflykterfarenheter, kanske boka in någon middag m.m. 
 
 
 
 
 
På fredagar går barnen till 12 (i vanliga fall går A till 11,30 och S till 14) sen är det gemensm lunch på Kais, en av strandrestaurangerna - otroligt mysigt och uppskattat av både barn och vuxna. Men inget fredagsmys före fredagsfys, 17,00 var det återigen dags för ett av Carolas tuffa pass, Beachbootcamp. Stenhård träning på stranden i ca 45 minuter, heeelt slut efter sån skön känsla. Alla kids leker under tiden, badar, några är med och tränar eller vad de nu hittar på, roligt för alla. Vi avslutade detta med ett bad, på med torra kläder sen en iskall öl och bad på restaurangen som ligger bredvid tillsammans med lite kompisar.
 
Svårt att fånga på bild men det var såå vackert - bäta sättet att avsluta en fredagskväll på.. :)
 
Neej nu måste jag ta ett kallt dopp innan Aston ska hämtas, skriver mer imorgon..
Då får vi dessutom besök . Linda, Svea och Sixten kommer till oss i 10 dagar - som vi längtar, framförallt Svante.. Sötis..
Kramar från oss till er.. 

Kommentera här: