Framme i Huay Yang

Hej på er,
 
Här nedan har ni vårt hem de kommande 7 veckorna - känns nästan overkligt fast vi är på plats sedan 3 dagar tillbaka. Som ni ser ligger huset sådär 10 meter från Poolen till killarnas stora lycka.
 
 
Killarna har hunnit gå 2 dagar på Svenska Skolan, Svante i förskoleklass, 8,30-14 och Aston i barnklubben. 8,30-11,30. Sedan på fredagar slutar båda 11,30 - tror att ett gäng föräldrar brukar ses för gemensam lunch då så det hakar vi på i så fall.
 
 
Känns otroligt bra att vara på plats, idag känns det som första riktiga dagen när ingen av oss hade jetlagg, alla väkor är uppackade, vi har storhandlat det vi behöver, vart till en av alla marknader och handlat frukt (Aston är fruktoman så ett måste att ha äpplen/bananer hemma), grönsaker och så fick barnen köpa varsin väldig "plastig" leksak (var rolig i ca 5 min) - till väldig överpris men men vi överlever nog..
 
Huset är stort, fräscht och helt okej - lite ont om garderober och krokar/hängare men snälla grannar har lånat ut 2 byråer och en klassisk tvättställning, svårt att torka handdukar, badkläder m.m om man inte har någonstans att hänga upp det på. Helt övertygad om att vi kommer trivas dessa veckor, kunna koppla av, umgås mer och ha tid för barnen utan att stressa, älskart redan.
 
Återkommer imorgon med ett inlägg om resan ner, lite mer bilder och barnen kan få skriva varsin rad om vad de tycker är bäst hittils..
 
Nu är klockan 19,00 hos oss - Aston sover, snart även Svante - jag ska läsa lite och sedan blir det en tidig kväll då jag imorgon kl 07.30 ska testa på Yoga för första gången i hela mitt liv - får se hur det går med denna stela kropp, återkommer med en rapport.
 
Kramar från Thailändarna som fortfarande ser ut som famijen Alvedon :)
 
 

Kommentera här: