Helgen

Hej hallå på er,
 
Då har vi avverkat första dagen denna vecka - Aston sover och Svante ska lägga sig alldeles strax - när ni läser detta sussar även han så gott i vårt mysiga hus. Vi trivs verkligen så otroligt bra, om möjligheten skulle dyka upp igen att kunna åka bort en längre period skulle vi antagligen bo på samma område igen, Orchid 1.
 
 
 
 
Inledde lördagen med en timme Tabata - heja mig..
 
 
I lördags tog vi salengen och åkte till restaurangen som ligger längst bort på stranden för några tmmars häng, Mumsa Beach. Ganska mycket dyrare på mat och dryck än de andra strandrestaurangerna vilket gör att det känns lyxigt att åka till Mumsa.
 
 
Älskar älskar hängmattorna, något som drar ner betyget är plaststolarna, för 3 år sedan hade de endast stolar i trä vilket liksom gjorde det lite mer exklusivt mot de andra ställena.
 
Glömde tyvärr bort att ta kort på våra helt magiska pizzor som vi unnade oss till lunch - lunchen kostade ungefär dubbelt så mycket mot vad vi brukar betala men är det lördags så är det.. Nästan folktomt vilket jag kan uppskatta, ingen som behöver störa sig på högljudda barn, de kan spela fotboll m.m utan att vi behöver begränsa leken, underbart.
 
 
Älskade Svante badar och badar mest hela tiden - här med sin fotboll.
 
 
 
Bar med utsikt - helt klart ett bättre ställe att njuta av en iskall öl.
 
Efter vår otroligt lyxiga lördag så blev det en söndag hemma vid poolen, massa bad tillsammans med grannbarnen, lära känna deras föräldrar och njuta av en söndag i Huay Yang. Efter lunch och lite vila blev det ett besök på marknaden, behövde fylla på med grönsaker, frukt, ägg och åkte även till affären en sväng, åt dagens obligatoriksa glass. Hem och byta om för ett Beach Bootcamp pass, sjuukt jobbigt då jag hade träningsvärk efter lördagens tabatapass - men wow vad kul det var. Vi tränade båda två och barnen lekte, var med litegrann och hängde med övriga kids, magiskt.
 
Hade lovat barnen sen vi kom att vi skulle äta på Ranchen (korv, kättbullar m.m) så gick liksom inte att smita ifrån det.. haha Med sand från topp till tå på både mig och Axel så blev det middag på Ranchen, ungarna nöjda = glada föräldrar.. 
 
 
Älskade mini som tog sig en väldigt skön nap i hängmattan - även mamman vilade ögonen en liten stund! 
 
Nu är det tv en liten stund innan sänggång - imorgon bitti 07.30 står jag redo för ett Core/Mobilitetspass med en galen träningsvärk, kan knappt gå ska erkännas.. haha
 
Kramar från oss

Kommentera här: